Saturday, October 27, 2007

Feast

En film med en hel del kul dialog, roliga karaktärer, monster med knepigt utseende och en sjuhelsikes massa blod och splattereffekter. Kort sagt en mycket underhållande film som är nästintill ett måste i dvd-hyllan.
Jag tycker att den här rullen är otroligt bra men jag har också hört andra röster säga att den är raka motsatsen, de som säger så vet naturligtvis inte vad de pratar om.
Handlingen i korthet kretsar kring ett antal människor i ett värdshus någonstans lång ut på vischan som blivit omringat av blodtörstiga monster, som de tvingas hålla utanför huset för att inte själva bli uppätna. Varför och hur monstren kom dit? Ja det är inte så viktigt. Handlingen är som synes löjligt enkel och om man gillar andra halvan av "From dusk till Dawn" så kommer man att älska den här historien. Som sagt, mycket av den röda varan med tillhörande splatter och en hel drös med coola effekter håller tittaren garanterat vaken. Kanske inte så våldsamt spännande men våldsamt på många andra sätt och ibland räcker det ganska långt.

No comments: