Friday, November 2, 2007

The Reaping

Hillary Swank spelar huvudrollen i den här lite "snällare" rysaren. Ingen film som kommer skrämma livet ur er i tv-soffan, men ändå en sevärd rulle tycker jag. Det kanske är en sådan där skräckfilm för dom som inte vågar se "riktig" skräckfilm, ja så skulle man kunna beskriva den här filmen.
En spännande inledning av historien och ett par "hoppa till" ögonblick under filmens gång samt en handling som ändå håller intresset uppe till slutet, för man vill bra gärna veta vad som försigår i det lilla samhället Haven där filmen utspelar sig.

Swank är godkänd i sin roll, hon spelar en tidigare prästvigd som tappat tron och numer åker runt för att slå hål på diverse "mirakel" runt om i världen, bevisa med vetenskapliga metoder att det människor tror är underverk av gud i själva verket har en vetenskaplig förklaring. Hon lyckas jäkligt bra ända tills den dag hon kommer till Haven där märkliga saker sker. Jojo det räcker om handlingen tycker jag se filmen, för det är den värd, om ni vill veta mer.

No comments: